Úvod

Vyhlásenie najúspešnejších športovcov a podujatí mesta Žilina za rok 2015 sa blíži.

 Email  Tlač  PDF

ssr2014Dňa 7. marca 2016 sa v žilinskom Mestskom divadle uskutoční už tradičné slávnostné Vyhlásenie najúspešnejších športovcov a športových podujatí mesta Žilina za rok 2015. Klub plaveckých športov Nereus Žilina patrí medzi tie žilinské športové kluby, ktoré každoročne majú medzi ocenenými svoje zastúpenie (Aurélia Trnovcová, Romana Pavlíková, Vladimír Štefánik - plávanie, Martin Zachar, Matej Hodas – vodné pólo, Tomáš Jurkovič a Karol Džalaj – triatlon).
Žilinský triatlon sa stal podujatím roka 2012.

A tu sú tohoročné nominácie za náš klub za rok 2015.
Mládežník roka: Vladimír Štefánik – plávanie (12. miesto Európske hry mládeže a 21. miesto Majstrovstvá sveta juniorov), David Bartáky – plávanie (20. miesto EYOF)
Dospelý roka: Tomáš Jurkovič – triatlon (6. miesto Majstrovstvách Európy v kros triatlone), Rastislav Pavlík – plávanie (2. miesto Majstrovstvá sveta v plávaní masters)
Podujatie roka: medzinárodný plavecký míting Jarná cena Žiliny (8 krajín, 500 účastníkov) a Žilinský triatlon (5 krajín, 450 účastníkov).

Ako to všetko dopadne a ako naši zástupcovia v tohoročnej ankete dopadli sa dozvieme 7. marca a samozrejme Vás budeme o tom informovať.