Úvod

Výsledky víkendových pretekov

 Email  Tlač  PDF

plavanie kristianDruhý novembrový víkend bol pre našich plavcov rušný. Tri najstaršie tréningové skupiny sa zúčastnili troch rôznych pretekov. 

Najpočetnejšia výprava bola na Pohári mesta Trenčín, spolu 32 pretekárov. Do finále žiackeho štvorboja na 200 m polohové preteky sa prebojovali Denis Vallo (4. miesto), Andrej Synák (7.), Matúš Laluha (diskv.), Emma Marušáková (5.) a Veronika Ftáčiková (7.). Prehľad výsledkov TU, kompletné výsledky TU. 
Fotky nájdete na facebooku.

Na medzinárodných pretekoch AXIS Cup v Jihlave si zmerali sily s českými plavcami aj naši štyria reprezentanti Vlado Štefánik, Laura Benková, David Bartáky a Jakub Gordík. Pri účasti českej plaveckej špičky sa naši nestratili a Vlado sa 2x postavil aj na stupeň víťazov, 2. miesto na 50 m VS a 3. miesto na 100 m VS. Prehľad výsledkov TU, kompletné výsledky TU.

Traja odvážlivci Kristián Suchomel, Daniel Michlík a Nicole Topitzerová sa v nedeľu postavili na štart pre nich zatiaľ najdlhšej trate - 5000 m voľný spôsob v rámci Majstrovstiev Slovenska v diaľkovom plávaní. V tejto znovu objavovanej oblasti plaveckých športov sa darilo najmä Kristiánovi, keď si vyplával bronzovú medailu a Nicole sa ušla „zemiaková“. Obidvaja splnili časť podmienky na zaradenie do juniorskej reprezentácie diaľkového plávania. Prehľad výsledkov TU, kompletné výsledky TU.
Fotky nájdete na facebooku.


Foto
od Martina Vaňa - 3. miesto Kristián Suchomel.